Cashback, קאשבק

+Cashback - המילה האחרונה ברכישות ללקוחות ישראכרט

לקנות את המוצר שרציתם בחנות, ולקבל על כך כסף בחזרה? זה אמיתי וקיים כבר שנים, בעיקר באונליין וכעת, באמצעות כרטיס +cashback, שמוצע גם ללקוחות ישראכרט, תוכלו לממש זאת גם בחנויות פיזיות בצורה המשתלמת ביותר. אז מהו +cashback, מה היתרונות שלו – ואיך מצטרפים?

יום שני, 08 בדצמבר 2021

לקנות בלי לשלם - אפשר להמר על כך שזהו החלום של כולנו. אך גם אם הוא עדיין נשאר בגדר הפנטזיה, היום נספר לכם על חלום אחר שיכול להתגשם: לקנות ולקבל על כך כסף. זה בדיוק הסיפור של ה-cashback, טרנד שמתפשט זה כמה שנים באתרי האינטרנט. מי שמשתמש בכרטיס האשראי cashback אכן מקבל כסף על הקניות שלו, בחזרה לכרטיס האשראי, כמו בכרטיס ה-Cashback של ישראכרט. 

כמו רוב ההטבות הצרכניות, גם ה-cashback נולד כתוצאה מתחרות גוברת על תשומת לבם וכספם של הצרכנים. ככל שהקניות ברשת צברו תאוצה, וקמו יותר ויותר אתרים שמכרו סחורה דומה, השתכללו גם הצרכנים. הם הבינו כי אם בעבר, לפני עידן האינטרנט, מי שרצה להשוות מחירים ותכונות אחרות של מוצרים היה צריך לצאת החוצה ולכתת רגליים בין חנויות, כיום אפשר להשאיר את הרגליים על הספה או השטיח, ולתת לאצבעות לשוטט במקומן, בין האתרים השונים. מה גם, שאתרים ייעודיים מציעים כיום שירות של השוואות מחירים ותכונות אחרות.

כך החלו אתרי הקניות לחפש דרכים לבדל את עצמם. היו כאלה שפתחו מועדוני לקוחות, אחרים החלו להציע נקודות, כוכביות ושלל סימני ניקוד אחרים, כדי לעודד את הצרכנים לצבור אותם בכמויות ולקבל הנחות. כל אלה, במטרה להביא את הלקוחות אליהם, ולשמור אותם שם.

אך מה עושים כשלרוב השחקנים במערכת כבר יש מועדון לקוחות, וכמעט כולם מציעים שיטה מורכבת של כוכביות ונקודות? כך הגיע הזמן לשלב הבא באבולוציה של התחרות על הצרכנים, והאתרים פורצי הדרך החלו להציע ללקוח הצעה שקשה מאוד לסרב לה: קנו מאיתנו מוצר או שירות, ואנחנו נחזיר לכם כמה אחוזים מסכום הרכישה – בהם תוכלו להשתמש בפעם הבאה.

קל להבין כי מדובר בעסקה מצוינת עבור שני הצדדים: כשהלקוח מקבל חזרה כסף עבור הרכישה שביצע, הוא למעשה מוריד את העלות שלה עבורו ויוצא מורווח, לעומת מצב בו היה קונה במקום אחר במחיר המלא. האתר המוכר, מצידו, הרוויח לקוח שיחזור אליו שוב ושוב, בסביבה שבה יש מאבק על כל קונה – הודות לתמריץ הכספי, שהרי לקוח שמחכה לו cashback באתר אחד, קודם כל ינצל אותו עד הסוף, ורק לאחר מכן יבדוק אתרים אחרים. 

כיום, קיימת תוכנית cashback גם בכרטיס אשראי*, כאשר החברות המנפיקות מציעות ללקוחות החזר כספי על הרכישות. כלומר, כאן הלקוחות אפילו לא צריכים לחזור לאותה חנות אונליין בה קנו קודם כדי לנצל את ה-cashback. כל מה שהם נדרשים לעשות, הוא לבצע את הרכישות באמצעות כרטיס האשראי שמעניק להם את ההטבה.

Cashback, קאשבק

כרטיס +cashback של ישראכרט: קנו בכל חנות שתרצו

כרטיס קאשבק פלוס של ישראכרט, שמושק בימים אלה עבור כל הלקוחות החברה, מאפשר להם לקבל החזר כספי על קניות שהם מבצעים בבתי עסק – גם בחנויות פיזיות, וגם בחנויות האונליין. זאת, כמעט בכל בית עסק – למעט חריגים המצוינים בתקנון הכרטיס. 

Cashback, קאשבק

Cashback: איך זה עובד?

כשברשותכם כרטיס קאשבק, כל מה שצריך לעשות הוא להמשיך בשגרה הצרכנית הרגילה שלכם. הכל כרגיל, חוץ מזה שעל כל קנייה, תקבלו החזר כספי בו תוכלו להשתמש אחר כך. ניתן להיכנס לאזור "הקאשבק שלי" באפליקציית ישראכרט ולראות את ה-cashback שתקבלו חזרה לכרטיס האשראי שלהם.

כדאי לדעת כי הקאשבק של ישראכרט מאוד משתלם – כאשר שיעור ההחזר הכספי עבור ההוצאות בכרטיס הוא עד 1%  בשנה הראשונה, ועד 0.75% בשנה השנייה ואילך.

רוצים לממש את הקאשבק שצברתם? אין בעיה. תוכלו להיכנס לאפליקציית ישראכרט ובאזור האישי תחת "קאשבק" תוכלו להעביר את הכסף שצברתם לגיפטקארד דיגיטלי רב פעמי – בו תוכלו להשתמש לרכישות במגוון רשתות, וכן באתרי האונליין. לתקנון התכנית לחצו כאן וכמו כן, תוכלו לקרוא את המדריך המלא לקאשבק+.

Cashback: השורה התחתונה

קניות עם כרטיס +cashback הן אחד הדברים המשתלמים ביותר בתחום הצרכנות, בוודאי כשאת כולן ניתן לבצע דרך פלטפורמה אחת שמעבירה את ההחזר לכרטיסי האשראי של הלקוחות. לכן, בפעם הבאה שאתם חושבים לרכוש משהו באחד האתרים האהובים עליכם, ההמלצה שלנו היא לעשות זאת באמצעות כרטיס קאשבק פלוס שלכם, כשאתם יודעים כשבסוף הדרך מחכה לכם החזר כספי על כל קניה.

*בכפוף לתקנון התוכנית. הנפקת הכרטיס וגובה המסגרת נתונים לשיקול דעתה הבלעדי של המנפיקה. המנפיקה ישראכרט בע"מ ו/או פרימיום אקספרס בע"מ. אי עמידה בפירעון האשראי עלולה לגרור חיוב בריבית פיגורים והליכי הוצאה לפועל. למעט כרטיסי קאשבק אמק"ס של ישראכרט. הגיפטקארד הדיגיטלי יונפק החל מיום 1.6.2023. עד למועד זה תתבצע צבירה ורק לאחר מועד זה הלקוח יוכל לבצע העברה. קיומה של יתרה צבורה בגיפטקארד הדיגיטלי מותנית בביצוע העברה. לאחר הנפקת הגיפטקארד הדיגיטלי, יישלח ללקוח מסרון המעדכן אותו על ההנפקה ומפנה אותו לאזור הייעודי באתר/אפליקציה. החל מיום 1.6.2023 הלקוח יוכל לצפות באתר/אפליקציה ביתרת הצבירה ולבצע העברה. עד ליום 1.6.2023 המידע בדבר הצבירה יישלח ללקוח באמצעות מסרון בסמוך לאחר מועד חיוב כרטיס התוכנית.** הפרסום איננו מהווה הצעה ו/או התחייבות למתן אשראי. *** מידע כללי בלבד. אין לראות באמור משום המלצה ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.


אהבתם? שתפו את הכתבה

חזרה למעלה
;